Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Robac Yemn xx

Robac Yemn xx ”Robac” (rek.nro VH22-006-0070)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 29.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 110 cm

Robac on luonteeltaan kiltti, mutta energinen ori. Se ei tekisi pahaa kärpäsellekään, mutta saa olla varuillaan touhottamisen ja energisyyden kanssa. Kuin pieni lapsi, jota saa koko ajan kieltää. Ratsastaessa reipas ja kova esittämään näköetäisyydellä olevilla tammoille. Maastossa kuumuu melko helposti, jolloin pukit saattaa lentää. Maastovarma muuten. Esteillä myös kuumuu alle aikayksikön, jolloin jarrut hukkuu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license)

Kilpailutulokset

Robac kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

12.09.2022 ori Ocypel Yemn (e. Deadly Meows Del)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Times Doc
xx, esteet, GBR

e. Qes Benelux xx
xx, koulu, RUS

ii. Doctro Who xx
xx, laukat, GBR

ie. Chalewoman xx
xx, laukat, GBR

ei. Aristoteles xx
xx, esteet, RUS

ee. Samantha Feox xx
xx, esteet, GBR