Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Empyrean Robocop

Empyrean Robocop ”Robo” (rek.nro VH21-021-0191)
punaruunikko 163 cm, trakehner, ori
synt. 18.10.2021, 2-vuotias
kasv. Dee (VRL-13383), Empyrean Trakehners GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen

Robo on luonteeltaan kiltti, mutta melko laiska ori. Sitä saa aina olla anomassa ja pyytämässä töihin. Ei pidä pahemmin esteistä, on kova kieltämään kaikkea pikkuristikkoa isompaa. Saattaa myös kokeilla pienempää ratsastajaa toden teolla. Koulua menee nätisti napakan ratsastajan ja hyvän alkuverkan avulla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta AK.

Sukutaulu

i. Robust Reaction
trak, esteet, GBR

e. Virgo III
trak, koulu, GBR

ii. Strontianite 
trak, esteet

ie. Reaction Time 
trak, esteet

ei. Calibration 
trak, koulu

ee. Virginia 
trak, koulu

Jälkeläiset

Robo on käytettävissä jalostukseen.
Astutuspyynnöt sähköpostiin zack.virtual@gmail.com

ei vielä jälkeläisiä. 

Kilpailutulokset

Merkitään vain sijoitukset (0/50).