Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Scarosso Del

Scarosso Del ”Rosso” (rek.nro VH22-021-0027)
musta 169 cm, trakehner, ori
synt. 03.01.2022, katso ikä
kasv. sarqquu (VRL-04374), Delmenhorst GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 90 cm

Rosso on luonteeltaan oikein lupsakka ja ruunamainen ori. Sillä ei ole koskaan kiire mihinkään vaan koittaa päästä aina mahdollisimman helpolla. Hoitotilanteissa käyttäytyy hyvin, mutta satulavyötä kiinnittäessä saattaa koittaa näykkiä. Ratsastaessa aluksi koittaa laiskotella ja kävellä mahdollisimman hitaasti, jos pääsisi vaikka helpolla. Osaavan ja eteenpäin vievän ratsastajan alla mainio, kaunisliikkeinen kouluhevonen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5103050%
KRJ4114831%

Jälkeläiset

30.05.2022 tamma Lowice Yemn (e. Cetuna Yemn)
11.04.2022 tamma Lubnica Yemn (e. Zagora Ion)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Dario v. Helmwald
trak, koulu
KRJ-II

e. Scarabella Ion
trak, koulu

ii. Negotiation
trak, koulu, GER
KRJ-I

ie. Dixonia
trak, koulu, GER
KRJ-I

ei. Donaugraf GA
trak, koulu, GER

ee. Scarabea GA
trak, koulu, GER