Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Michrow Yemn

Michrow Yemn ”Rowi” (rek.nro VH22-021-0113)
rautias 164 cm, trakehner, ori
synt. 16.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Rowi on luonteeltaan kiltti, mutta hieman hömelö ori. Sitä löytää mistä milloinkin jumissa tai loimi kadonneena ja yleensä jää arvoitukseksi, mitä on mahtanut tapahtua. Suuresta koostaan huolimatta on erittäin hyväkäytöksinen, eikä osaa yhtään käyttää kokoaan hyödyksi. Tammoille saattaa joskus koittaa huudella, muttei pidä omia esityksiään. Esteillä vauhdikas.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 13 17 88 33%
KRJ 0 4 16 25%

Jälkeläiset

20.01.2023 ori Fahrenheit Yemn (e. Inina Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Schäffer Reim
trak, esteet, GER

e. Maileriel
trak, esteet, GER

ii. Freund GER
trak, esteet, GER

ie. Ruttmanntera
trak, esteet, GER

ei. Mresseliel
trak, esteet, GER

ee. Kramahdan
trak, esteet, GER