Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ruby Romance Wim x

Ruby Romance Wim x ”Ruby” (rek.nro VH23-034-0057)
ruunikko 162 cm, angloarabi (ox% 37,5 %), tamma
synt. 26.05.2023, katso ikä
kasv. meea (VRL-09844), Winmour Manor IRE
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Ruby on luonteeltaan vähän laiska ja erittäin kiltti. Pienikin lapsi voi hoitaa ja käsitellä Rubya. Pitää paljon rapsutuksista ja herkuista. Kentällä kestää melko kauan herätä ja mielellään talsisikin vain kaula pitkällään. Maastossa rauhallinen, ei säiky eikä säpsy. Esteillä rauhallinen ja varma hyppääjä, ei pelkää erikoisesteitä. Unelmahevonen maastoesteille.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Ruby kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Eleventh Moment x
x, kenttä

e. Rose Bay x
x, kenttä, IRE

ii. Exchange Rate x
x

ie. First Time xx
xx

ei. Rocky Road xx
xx

ee. Radia ox
ox