Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Rusalka

Rusalka ”Rusalka” (rek.nro VH22-120-0007)
rautias 155 cm, don, tamma
synt. 19.02.2022, katso ikä
kasv. Kirill Ilyin RUS, maahantuonut VRL-08179
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Kun Rusalka tulee paikalle, kaikkien ryhdit suoristuvat kuin huomaamatta. Rusalkasta huokuu vakuuttava luonteenlujuus ja tamma laittaa ojennukseen tarhakaverinsa kuin huomaamatta. Aristokraattinen Rusalka ei arvosta sekoilua tai muutakaan sähläämistä, vaan haluaa kaiken sujuvan ympärillään harmonisesti ja rauhallisesti. 

Sopivassa ympäristössä Rusalka on hyvinkin yhteistyökykyinen ja herkkä hevonen, joka viihtyy erityisesti esteradalla. Jos Rusalka ei ole tyytyväinen ilmapiiriin tai ratsastajaansa, heittäytyy se helposti uppiniskaiseksi ja kieltäytyy tekemästä sille pyydettyjä asioita. Herkällä otteella Rusalka toimii parhaiten niin maasta käsin kuin selästäkin.

© maahantuoja

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Tiia Puotsaari.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ16208741%
KRJ12378%

Jälkeläiset

19.09.2023 ori Morbius Yemn (i. Vlasov)
22.02.2023 tamma Cabin Yemn (i. Makotsev)

Sukutaulu

evm-suku

i. Gostomysl
don, esteet, RUS

e. Rufina
don, kenttä, RUS

ii. Gavrilovich
don, esteet, RUS

ie. Verlioka Nebesnyy
don, esteet, RUS

ei. Zapretnyy Korol
don, kenttä, RUS

ee. Roksana
don, kenttä, RUS