Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sayidet el Kitar ox 

Sayidet el Kitar ox ”Said” (rek.nro VH24-003-0011)
ruunikonkimo 155 cm, arabi, ori
synt. 08.02.2023, katso ikä
kasv. Andrei Serebrjav RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Said on luonteeltaan orimainen ja vain kokeneille sopiva hevonen. Se saattaa keksiä milloin mitäkin, jollei asiat mene sen pään mukaan. Ratsastaessa kuuma ja reipas. Säpsyy helposti ja kuumuessaan jarrut hukkuvat. Todella osaava ratsu niin kouluun kuin esteillekin, kunhan ratsastaja osaa tarpeeksi vaatia. Kauniit liikkeet ja herkkä avuille. Toisinaan Saidin keskittyminen meinaa mennä vieraille tammoille esittämiseen. Rakastaa uimista.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ465120%
KRJ6178328%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

evm-suku

i. Ibn el Nil ox 
ox, esteet, EGY

e. Wadaat Hobak ox 
ox, esteet, EGY

ii. Shaitan ox 
ox, esteet, EGY

ie. Inta Habibi ox 
ox, esteet, EGY

ei. Kennawi Gamil ox 
ox, esteet, EGY

ee. Hub illal Abad ox 
ox, esteet, EGY