Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Salt Yemn

Salt Yemn ”Salt ” (rek.nro VH23-100-0009)
ruunikko 168 cm, wielkopolski, tamma
synt. 26.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Salt on luonteeltaan rauhallinen tamma, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille ja hoitajille. Kiltti ja helppo hoitaa, Salt myös kiintyy ja ihastuu helposti omiin hoitajiinsa. Toisinaan tamma vaikuttaa vähän jopa koiralta! Kouluratsastuksen parissa hieman laiska, eikä oikein ymmärrä taivutuksien päälle. Esteillä reippaampi ja lähes automaatti. Ei pelkää erikoisesteitä ja toimii hyvin maastossa myös yksin. Loistava tamma vaikka ensimmäiseksi kisahevoseksi aloittelevalle kilpailijalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ20299452%
KRJ721753%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Oronsko Yemn
wielk, esteet, POL

e. Sibina Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Wiadowo Yemn
wielk, koulu, POL

ie. LB Scheinblüte
trak, esteet, GBR

ei. Sepopol Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Zagora Ion
wielk, esteet