Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Samaritan Yemn

Samaritan Yemn ”Samara” (rek.nro VH23-100-0021)
mustanruunikko 164 cm, wielkopolski, tamma
synt. 22.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Samara on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Samaralla on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä Samara sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Samaran paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Samara kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Soulver Yemn
trak, koulu, POL

e. Salomea Del
wielk, esteet, GER

ii. Sinister Soul
trak, koulu, GER

ie. Vervatonka
trak, koulu, GER

ei. Boosted
wielk, esteet, POL

ee. Stinky Winky
wielk, esteet, POL