Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sanok Yemn

Sanok Yemn ”Sanok” (rek.nro VH22-100-0001)
ruunikko 165 cm, wielkopolski, ori
synt. 02.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Sanok on luonteeltaan kiltti, mutta hieman hömelö ori. Sitä löytää mistä milloinkin jumissa tai loimi kadonneena ja yleensä jää arvoitukseksi, mitä on mahtanut tapahtua. Suuresta koostaan huolimatta on erittäin hyväkäytöksinen, eikä osaa yhtään käyttää kokoaan hyödyksi. Tammoille saattaa joskus koittaa huudella, muttei pidä omia esityksiään. Esteillä vauhdikas.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1094641%
KRJ562938%

Jälkeläiset

10.01.2023 tamma Rhood Yemn (e. Salomea Del)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Rolnictwo
wielk, esteet, POL

e. Starozytny Las
malo, koulu, POL

ii. Bujny Królik
wielk, esteet, POL

ie. Aktywna Seria
wielk, esteet, POL

ei. Przysmak Kuzyn
malo, koulu, POL

ee. Fioletowe Wlosy
wielk, koulu, POL