Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Segura Yemn xx

Segura Yemn xx ”Segura” (rek.nro VH23-006-0276)
mustanruunikko 168 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 05.12.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Segura on luonteeltaan rauhallinen tamma, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisille ratsastajille ja hoitajille. Kiltti ja helppo hoitaa, Segura myös kiintyy ja ihastuu helposti omiin hoitajiinsa. Toisinaan tamma vaikuttaa vähän jopa koiralta! Kouluratsastuksen parissa hieman laiska, eikä oikein ymmärrä taivutuksien päälle. Esteillä reippaampi ja lähes automaatti. Ei pelkää erikoisesteitä ja toimii hyvin maastossa myös yksin. Loistava tamma vaikka ensimmäiseksi kisahevoseksi aloittelevalle kilpailijalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Segura kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Delm’s Shadowhunter
xx, esteet, GBR

e. Bolimowa Yemn xx
xx, koulu, POL

ii. No Man’s Land CTB
xx, kenttä

ie. Huntress Ion
xx, esteet

ei. Dallas McLure Ion xx
xx, esteet

ee. Siemia Yemn xx
xx, esteet, POL