Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Seinfeld Yemn x

Seinfeld Yemn x ”Seine” (rek.nro VH23-034-0019)
ruunikonkimo 161 cm, angloarabi, tamma
synt. 06.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Seine on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Parasta Seinen mielestä on kuumat kesäpäivät laitumella, omassa tutussa porukassa. Töihin lähtö on usein aika nihkeää ja se löntysteleekin pitkin ja hitain askelin. Esteillä herää helpommin ja onkin melkoinen estetykki. Seine ei turhia hötkyile eikä pelkää erikoisesteitä. Myös hyvä esteiden opetusmestari. Maastossa toimii mainiosti joukon johtajana. Seine on helppo käsitellä ja kuljettaa, tamma myös käyttäytyy oikein hyvin sekä tutuissa että vieraissa paikoissa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ12177141%
KRJ3113342%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kikorze Yemn x
x, esteet, POL

e. Sabola Yemn x
x, koulu, POL

ii. Cypres NIO x
x, koulu, GER

ie. Jewelclaw
x, esteet

ei. Spoonbill
xx, esteet, GBR

ee. Coachella
x, koulu