Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Seneca Yemn

Seneca Yemn ”Seneca” (rek.nro VH24-083-0002)
mustankimo 147 cm, criollo, tamma
synt. 12.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 100 cm

Seneca on luonteeltaan korkean työmoraalin omaava ja reipas tamma. Seneca tuntee hyvin oman arvonsa ja osaa myös vaatia parasta. Huonoina päivinä se saattaa koittaa isotella, mutta pääasiassa se on erittäin kiltti ja helppohoitoinen hevonen. Ratsastaessa se on reipas ja vaatii melko paljon pidättelyä. Lisää vauhtia tulee helposti maastossa ja esteillä, jolloin keskittyminen saattaa myös kärsiä ja herpaantua. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Seneca kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Pailemán
cri, esteet, ARG

e. Cabal Antananza
cri, esteet, GBR

ii. Gauncho
cri, western, ARG

ie. Sierra Colorada
cri, western, ARG

ei. Chapitres
cri, esteet, GBR

ee. Vertiga
cri, esteet, ARG