Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sense Yemn

Sense Yemn ”Sense” (rek.nro VH23-020-0014)
rautiaankimo 156 cm, tersk, tamma
synt. 08.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Sense on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva hevonen. Sense ei ole vihainen, mutta näyttää karsinan perällä luimistellessaan pelottavalta. Ei pidä lapsista. Kouluun ei jaksa pahemmin keskittyä. Esteillä melko rauhallinen ja laskelmoiva. Hyvä hyppytyyli. Erikoisesteitä saattaa pelätä ja maastossa säpsähtelee sopivin aikavälein.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Sense kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Kanal Zenif
tersk, esteet, POL

e. Irene-Krzys
tersk, esteet, POL

ii. Gustajie
tersk, esteet, RUS

ie. Englerta RUS
tersk, esteet, RUS

ei. Krzysztof IV
tersk, kenttä, POL

ee. Kieślowskaja
tersk, esteet, POL