Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sepienko Yemn

Sepienko Yemn ”Sepi” (rek.nro VH22-015-0027)
ruunikonkimo 167 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 08.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Sepi on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen ori. Se ei paljoa muiden tekemisistä välitä, kunhan itsellä on ruokaa nenän edessä. Laiska ratsastettava, etenkin huonoina päivinä työn alla saada oria mihinkään suuntaan. Antaa hyvin kaikkien hoitaa. Taipuu hyvin ja liikkeet ovat kauniit, kunhan ori saadaan heräteltyä tarpeeksi hyvin näyttämään ne.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva (Pro license).

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ784633%
KRJ154118031%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Zagoz Yemn
RBSH, koulu, POL

e. Narow Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Sierra Freesoul xx
xx, koulu, ITA

ie. Holvena Yemn
RBSH, koulu, POL

ei. Sierra Temecke x
x, koulu, ITA

ee. Le-Mana Ionnaja
RBSH, esteet