Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sepopol Yemn

Sepopol Yemn ”Seppo” (rek.nro VH21-100-0036)
musta 168 cm, wielkopolski, ori
synt. 11.10.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Seppo on luonteeltaan erittäin kiltti, jopa ratsastuskoulumainen herrasmies. Se on usein aloittelijoiden ja pienempien ratsastajien suosikki, vaikka onkin ratsastaessa hieman eteenpäin potkittava. Sopii mainiosti niin esteille ja kouluun ja kunnolla herätessään siitä saa irti vaikka mitä. Ei säpsy eikä näe mörköjä, sopii hyvin myös maastoiluun. Helppo kuljettaa ja rakastaa uimista.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ212716030%
KRJ154912%

Jälkeläiset

31.01.2022 tamma Sibina Yemn (e. Zagora Ion)
30.01.2022 tamma Anielina Yemn (e. Marzanna Ion)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kawalarz Ion
wielk, esteet

e. Wisnialka Ion
wielk, esteet

ii. Kawaler GA
wielk, esteet

ie. Trotzcata GA
wielk, kenttä

ei. Szmeriak GA
wielk, koulu

ee. Weruzca GA
wielk, esteet