Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Shameless Yemn

Shameless Yemn ”Shame” (rek.nro VH23-015-0026)
rautias 166 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 10.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Shame on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien hallittavissa oleva hevonen. Shame on erittäin herkkä kavioista, joten kavioiden putsaus ja jalkojen kanssa tekeminen kannattaa jättää vain kokeneemmille. Ratsastaessa Shame on hieman laiska. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Toisinaan pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Shame kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Gorlice Yemn
RBSH, koulu, POL

e. Tambora Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Venoven Yemn
RBSH, koulu, POL

ie. Dunitseva Rewa
RBSH, esteet

ei. Dolgie Yemn xx
xx, esteet, POL

ee. Rebellion Yemn xx
xx, esteet, POL