Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Shazam Yemn

Shazam Yemn ”Shaza” (rek.nro VH23-100-0002)
musta 167 cm, wielkopolski, tamma
synt. 12.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Shaza on luonteeltaan kiltti, mutta hieman kuuma tamma. Vieraita kohtaan Shaza on epävarma ja saattaakin näyttää luotaantyöntävältä luimistellessaan karsinansa perällä. Oppii kyllä helposti luottaa ihmiseen ja kiintyy omistajiinsa ja hoitajiinsa. Toimii hienosti niin koulupuolella kuin esteilläkin ja sopii hyvin myös napakan, mutta hieman aloittelijamman käsiin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Shaza kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen

i. Zagorki Yemn
wielk, koulu, POL

e. Wlodlawa Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Verso Demontears
trak, koulu, GBR

ie. Sabreina Yemn
trak, koulu, POL

ei. Adeczer Ion
wielk, koulu

ee. Bigorocza Ion
wielk, esteet