Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sheldon Yemn xx

Sheldon Yemn xx ”Sheldon” (rek.nro VH23-006-0127)
ruunikko 163 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 27.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Sheldon on luonteeltaan reipas ja nöyrä hevonen. Se yrittää tehdä aina parhaansa ja lukea hoitajansa tai ratsastajansa tahtotilaa herkällä korvalla. Toisinaan siltä löytyy turhan paljon energiaa, joka saattaa näyttää ylimääräisenä häsläämisenä. Sheldon käyttäytyy hienosti pienemmänkin hoitajan käsittelyssä. Myös muita hevosia kohtaan se on utelias, mutta kohtelias – ei säntää heti päälle, vaan tulee tutustumaan mielummin vähän pidemmän välimatkan päästä. Erinomainen estehevonen, jos vauhti pysyy kurissa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ223110351%
KRJ251450%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kartno Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Unin Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Times Doc
xx, esteet, GBR

ie. Ingo xx
xx, esteet, GBR

ei. VV Norris xx
xx, esteet, POL

ee. Theory Of Change
xx, koulu, GBR