Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Shivers Yemn

Shivers Yemn ”Shiva” (rek.nro VH23-048-0069)
rautiaankimo 167 cm, westfalen, tamma
synt. 18.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Shivers on luonteeltaan hieman ujo tamma. Se viihtyy parhaiten omien tarhakavereiden kanssa, mutta vieraita hevosia se lähestyy suurella varauksella. Shivers on melko säpsy kaikille äänille ja yllätyksille. Sen kanssa täytyy olla melko valppaana, sillä Shivers lähtee helposti säikähtäessään käsistä karkuun. Ratsastaessa säikkyminen jatkuu, mutta muutoin tamma on melko herkkä ja kuuliainen. Hellällä kädellä ja pohkeella, Shivers saattaa osoittaa mieltään liian vahvojen apujen takia. Laskelmoiva estetykki. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Shivers kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Namys Camiel
westf, esteet, SPA

e. Peplina Yemn
westf, esteet, POL

ii. Sokerikuun Cerviel
westf, yleis 
ERJ-II, KRJ-II, KTK-II

ie. Mixed Beatrix
westf, esteet, FIN

ei. Carabas Grey
westf, koulu, DEN

ee. Galiny Yemn
westf, esteet, POL