Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Shooter Yemn

Shooter Yemn ”Shoot” (rek.nro VH23-090-0019)
musta 168 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 23.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Shoot on luonteeltaan hieman orimainen jekkuilija, mutta kiltti  hevonen. Hoitotilanteissa usein saattaa tehdä pieniä jekkuja, mutta sen kanssa pärjää pienempikin hoitaja. Ratsastaessa kuuliainen ja melko herkkä avuille. Aluksi saattaa olla hieman laiska, mutta etenkin esteillä ja maastossa piristyy. Hyvä hyppytyyli, rauhallinen radalla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 13 29 115 37%
KRJ 3 1 13 31%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Plock Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Jacionka Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Freisse Machal
trak, esteet, GER

ie. All The Way xx
xx, koulu

ei. Churchill xx
xx, esteet, GBR

ee. Vion Harmeiné
trak, esteet, GER