Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sicario Yemn

Sicario Yemn ”Sici” (rek.nro VH23-100-0008)
punaruunikko 166 cm, wielkopolski, ori
synt. 11.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Sici on luonteeltaan rauhallinen ja hieman laiska ori. Sici rakastaa rauhallisia kesäpäiviä laitumella, jossa hän tulee toimeen kaikkien kanssa. Hoitaessa Sici ottaa yleensä vain nokosia ja onkin helppo käsiteltävä kaikenkokoisille hoitajille. Myös monet lapset ja aloittelijat pitävät Sicin harjaamisesta ja hoitamisesta, sillä rauhallinen ori on myös hyvin pienikokoinen. Ratsastaessa ratsastajalta vaaditaan ahkeraa eteenpäintyöntöä – ellei läheisyydessä ole Siciä kiinnostavia tammoja. Maastossa varma ja sopii hyvin vaikka suuremmankin hevosjoukon vetäjäksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ151540%
KRJ7125435%

Jälkeläiset

03.05.2024 tamma Sechura Yemn (e. Morownica Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Milanowek Yemn
wielk, koulu, POL

e. Zewka Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Empyrean Robocop
trak, esteet, GBR

ie. Czarna Yemn
wielk, koulu, POL

ei. Trebacz Ion
wielk, esteet

ee. Wislawa Ion
wielk, esteet