Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Siemia Yemn xx

Siemia Yemn xx ”Siemia” (rek.nro VH22-006-0028)
mustanruunikko 168 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 14.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Siemia on luonteeltaan herkkä ja melko tammamainen tamma. Siemia tuntee hyvin oman arvonsa ja näyttää herkästi mieltään. Sopii parhaiten kokeneille hoitajille ja ratsastajille. Karsina on tamman koti, eikä sinne kannata uusien ihmisten tunkea. Ratsastaessa Siemia on melko herkkäapuinen ja laittaa heti shown päälle, jos ratsastajan ratsastustyyli ei miellytä. Hyvinä päivinään se on innokas ja ketterä hyppääjä, huonoina päivinä kieltää herkästi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10149824%
KRJ153617%

Jälkeläiset

28.05.2023 ori Batman Yemn xx (i. Chase Case Ree)
15.09.2022 tamma Bolimowa Yemn xx (i. Dallas McLure Ion xx)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Sierra Behane xx
xx, esteet, ITA

e. Sierra Novelle xx
xx, esteet, ITA

ii. Behind The Mask xx
xx, kenttä, GBR

ie. Anemone xx
xx, kenttä, GBR

ei. Knightfall xx
xx, yleis, GBR

ee. Glam Rocker xx
xx, kenttä, GBR