Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sierakowa Yemn

Sierakowa Yemn ”Siera” (rek.nro VH22-039-0011)
rautiaankimo 162 cm, budjonny, tamma
synt. 20.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Siera on luonteeltaan erittäin kiltti ja helppo tamma. Siitä pitää niin lapset, kuin aikuiset. Toimii hienosti kenen tahansa alla, eikä sitä haittaa jos lapset työntävät sormia sieraimiin tms. Vähän laiska ratsastettava. Maastossa oikein varma, mutta jos kaveri temppuilee, saattaa itsekin pysähtyä. Esteillä melko varma, mutta isompia esteitä saattaa kieltää.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ674529%
KRJ4116423%

Jälkeläiset

26.10.2023 ori Casino Yemn (i. Wysoko Yemn)
18.05.2023 ori Notorious Yemn (i. Borowik Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Sredneve Kovoye
budj, koulu, POL

e. Tomorrowland
budj, koulu

ii. Vyborg Procheye
budj, koulu, RUS

ie. Prygayushchaya
budj, koulu, POL

ei. Poanir
budj, laukat, RUS

ee. Soineckassana
budj, laukat, RUS