Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sibina Yemn

Sibina Yemn ”Sippu” (rek.nro VH22-100-0004)
ruunikko 165 cm, wielkopolski, tamma
synt. 31.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Sippu on luonteeltaan vauhdikas ja hieman tammamainen. Sen kanssa tulee toimeen kyllä pienempikin, kunhan on topakka. Sippu on herkkä ratsastettava, mutta kuumuu melko nopeasti, miksi ei sovi ihan alottelijoille. Saattaa alkaa esittämään draamakuningatarta, säpsymään tai kokeilemaan. Maastossa saattaa hyppiä milloin mitäkin. Esteillä ketterä, nopea ja varma.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ82510133%
KRJ283529%

Jälkeläiset

04.10.2023 tamma Coldcase Yemn (i. Outerbanks Yemn)
26.03.2023 tamma Salt Yemn (i. Oronsko Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Sepopol Yemn
wielk, esteet, POL

e. Zagora Ion
wielk, esteet

ii. Kawalarz Ion
wielk, esteet

ie. Wisnialka Ion
wielk, esteet

ei. Ormiański GA
wielk, esteet

ee. Zuraw Ion
wielk, kenttä