Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Desmaria-Smirnova

Desmaria-Smirnova ”Smirnova” (rek.nro VH23-039-0045)
rautias 159 cm, budjonny, tamma
synt. 05.06.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Smirnova on luonteeltaan laiska ja rauhallinen tamma. Hoitaessa erittäin kiltti ja etenkin lasten ja aloittelijoiden suosikki. Nato rakastaa herkkuja ja onkin yleensä korvat hörössä odottamassa karsinan ovella. Ratsastaessa Nato on laiska ja kokeilee usein ratsastajaansa laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa herää hieman. Erittäin maastovarma, yksin kuin erikseen. Ei pelkää erikoisesteitä, mutta joskus vauhti tuntuu loppuvan kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6186338%
KRJ572941%

Jälkeläiset

12.12.2023 ori Ballad of S. & S. Yemn (i. Lartisev)

Sukutaulu

evm-suku

i. Tšervjakovski
budj, kenttä, RUS

e. Tatja-Ahatova
budj, kenttä, RUS

ii. Bogali-Titovets
budj, kenttä, RUS

ie. Dratšova
budj, esteet, RUS

ei. Glazyrin
budj, kenttä, RUS

ee. Zavallania RUS
budj, kenttä, RUS