Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sola Yemn

Sola Yemn ”Sola” (rek.nro VH23-015-0025)
voikonkimo 155 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 07.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Sola on luonteeltaan melko ujo ja säikky tamma. Sola kiintyy kovasti omiin hoitajiinsa ja tarhakavereihinsa, mutta muiden kohdalla se on melko epäluuloinen. Ratsastaessa Sola on erittäin herkkä ja sitä pitää kohdella silkkihansikkain. Maastossa epävarma, kannattaa olla kaveri mukana. Säikkyessään Sola saattaa alkaa hyppimään tai koittaa lähteä karkuun. Esteillä rentoutuu ja ottaa jokaisen hypyn tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Sola kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Motaniec Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Valmaryan Baverna
RBSH, esteet, NZL

ii. Valiant al Sierra ox
ox, esteet, ITA

ie. Lugariana LH
RBSH, esteet, FIN

ei. Mere Auri-El
RBSH, esteet, FIN

ee. Bayna BRA 
at, koulu