Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Solutrean Yemn

Solutrean Yemn ”Solu” (rek.nro VH24-090-0010)
mustanruunikko 164 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 15.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Solu on luonteeltaan energinen ja utelias tamma. Solu on tunnettu omapäisyydestään ja karkailuvietistään, joten tämän tamman kanssa saa olla usein tarkkana. Se ei päästä hoitajaansa eikä ratsastajaansa helpolla, vaan kokeilee, kuka on pomo. Ratsastaessa Solu on aluksi melko laiska, mutta virkoaa nopeasti. Virkoamisen jälkeen onkin jo lyhyt matka kuumumiseen, joka tapahtuu etenkin esteillä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Solu kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

pitkä suku (noin 9-polvinen)

i. Mowgli Yemn
anglo-trak, koulu, POL

e. Kiwity Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Sierra Leone Ion x
x, koulu

ie. Glinna Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ei. Jeffrey Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Four Goddesses MRC
xx, koulu, NZL