Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Fields of Sona xx

Fields of Sona xx ”Sona” (rek.nro VH23-006-0226)
ruunikko 169 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 03.10.2022, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Sona on luonteeltaan kiltti, mutta hieman laiska. Sona koittaa aina tehdä kaikkensa, ettei tarvitsisi lähteä töihin, ja sitä saakin aina metsästää pitkin tarhaa. Hoitaessa seisoo nätisti paikallaan. Esteillä herää ja on parhaimmillaan – upea hyppytyyli ja tarpeellinen rauhallisuus linjoihin niin hyvä tulee. Varma hyppääjä, ei pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ242914038%
KRJ152722%

Jälkeläiset

10.03.2024 tamma Maya Yemn xx (i. Harrison Toyota xx)

Sukutaulu

evm-suku

i. Conquest of Paradise xx
xx, kenttä, GBR

e. Middle Romana xx
xx, esteet, GBR

ii. Gaumont xx
xx, esteet, GBR

ie. Armanda xx
xx, kenttä, GBR

ei. Weaver Dean xx
xx, esteet, GBR

ee. Molina xx
xx, esteet, GBR