Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Sosnow Yemn xx

Sosnow Yemn xx ”Sosno” (rek.nro VH21-006-0358)
mustankimo 170 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 15.11.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Sosno on luonteeltaan erittäin kiltti ja ruunamainen ori. Sen kanssa on ihanaa touhuta niin aloittelijan, kun kokeneemmankin ratsastajan ja hoitajan. Hoitaessa on ihan perässä vedettävää mallia. Seurallinen, viihtyy mielellään kaikkien seurassa ja rakastaa rapsutuksia. Ratsastaessa alussa hieman laiska, mutta herätessään alkaa suorittamaan innoissaan. Kouluratsastukseen ei oikein liikkeet ja kapasiteetti riitä, mutta esteillä on ketterä eikä pelkää oudoimpiakaan erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

Sosno kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Behind The Mask xx
xx, koulu, GBR

e. Anemone xx
xx, esteet, GBR 

ii. Behind The Truth xx 
xx

ie. Masked Grace xx 
xx

ei. First Monét xx 
xx

ee. Black Dahlia xx 
xx