Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Espookys Yemn

Espookys Yemn ”Spooky” (rek.nro VH23-021-0332)
tummanruunikko 167 cm, trakehner, tamma
synt. 28.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Spooky on luonteeltaan utelias ja kaikesta innostuva tamma. Vauhtia ei puutu Spookyn kanssa elämisestä – tämä energinen pakkaus lähtee aina innoissaan töihin ja pitää hoitajansa tai ratsastajansa valppaana. Ratsastaessa Spooky on reipas ja helposti kuumuva. Innostuessaan saattaa pukitella, joka näkyy etenkin maastossa ja esteillä. Upea estehevonen vauhtia pelkäämättömälle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Spooky kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Tatary Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Slubice Yemn
trak, esteet, POL

ii. Melagnes Cephas
trak, esteet, GER

ie. Penelope Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ei. Speyburn Del
trak, esteet, GER

ee. Ibanawa Yemn
wielk, koulu, POL