Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Spymaster Yemn

Spymaster Yemn ”Spy” (rek.nro VH23-048-0061)
ruunikko 173 cm, westfalen, ori
synt. 12.08.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Spy on luonteeltaan rauhallinen ori. Spy rakastaa rauhallisia päiviä ja pitkiä kävelyjä. Erittäin maastovarma, niin yksin kuin porukassakin. Ori on helppo käsitellä ja kuljettaa kaikissa tilanteissa. Esteillä hieman reippaampi ja välillä jopa innostuneen oloinen. Toisinaan vauhti loppuu kesken, jolloin suoritukset eivät päätä huimaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Spy kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

10.04.2024 tamma Tawantina Yemn (e. Natolina Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Asmus Yemn
westf, koulu, POL

e. Vikantice Yemn
westf, esteet, POL

ii. Blonie Yemn
westf, esteet, POL

ie. Kungsby Varna
westf, koulu, NLD

ei. EC Archimedes
westf, koulu, NAM

ee. Mixed Boomium
westf, esteet