Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Stefanowa Yemn

Stefanowa Yemn ”Stefa” (rek.nro VH22-039-0025)
rautias 162 cm, budjonny, tamma
synt. 15.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Stefa on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Stefalla on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä Stefa sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Stefan paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ14127336%
KRJ445116%

Jälkeläiset

14.01.2024 ori Toltec Yemn (i. Linowek Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Priton Zevitsh
budj, esteet, RUS

e. Priton Rosnatsa
budj, esteet, RUS

ii. Priton Zenith
budj, kenttä, RUS

ie. Priton Devitsa
budj, esteet, RUS

ei. Priton Aatrox
budj, esteet, RUS

ee. Priton Serafina
budj, esteet, RUS