Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Interstellar Yemn

Interstellar Yemn ”Stellar” (rek.nro VH23-090-0020)
ruunikko 164 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 11.05.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Stellar on luonteeltaan hieman tammamainen ja kuuma, mutta oikein hieno ja näyttävä kouluhevonen. Lähinnä yhden ihmisen hevonen ja muiden kannattaa olla hoitotilanteissa tarkkana, Stellar saattaa huonoina päivinään alkaa pomottelemaan. Koulussa näyttävä ja herkkä, esteillä kuumuu nopeasti ja alkaa kieltämään ja hyppimään pystyyn. Maastoillessa hyppivä diiva, aina kaveri mukaan tutullekin lenkille.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Stellar kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Speedy Flowerpassion
xx, koulu

e. Lomza Yemn
trak, esteet, POL

ii. Indiana Jones UFO
xx, laukat

ie. Passiflora MRC
xx, laukat

ei. Empyrean Robocop
trak, esteet, GBR

ee. Empyrean Featherwing
trak, koulu, GBR