Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Swiebodza Yemn

Swiebodza Yemn ”Swiba” (rek.nro VH21-100-0038)
ruunikko 166 cm, wielkopolski, tamma
synt. 23.10.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Swiba on luonteeltaan ujo ja erilleen vetäytyvä tamma. Swiba pitää ainoastaan omista tarhakavereistaan, vieraille ihmisille ja hevosille luimistelee karsinan tai tarhan perällä. Ei ole kumminkaan ilkeä, mutta vaatii paljon aikaa ansaita luotto. Ratsastaessa herkkä avuille ja alkaa äkkiä pukittelemaan ja hyppimään, jos saa näitä liikaa. Omaa lennokkaat liikkeet, mutta muuten ei ole kovin taipuisa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ8135042%
KRJ4177130%

Jälkeläiset

16.02.2023 tamma Bloodline Yemn (i. Czyzew Yemn)
18.05.2022 tamma Morownica Yemn (i. Orzech Ion)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kawalarz Ion
wielk, esteet

e. Ornityka Ion
wielk, koulu

ii. Kawaler GA
wielk, esteet

ie. Trotzcata GA
wielk, kenttä

ei. Szmeriak GA
wielk, koulu

ee. Orientalna GA
wielk, kenttä