Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tainos Yemn

Tainos Yemn ”Tainos” (rek.nro haetaan)
ruunikko 162 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 02.04.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Tainos on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen ori. Hoitotilanteissa ihanteellinen, seisoo nätisti paikallaan ja antaa kenen tahansa suorittaa hoitotoimenpiteet. Ratsastaessa hieman laiska, mutta maastossa ja esteillä herää. Loistava hyppytyyli ja kunnon verryttelyn jälkeen tarpeeksi vauhtia. Ottaa jokaisen ylityksen rauhallisesti ja keskittyy siihen, ettei puomi putoaisi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Tainos kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

7-polvinen suku

i. Lagow Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Snowhite Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Jeffrey Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ie. Seigokan Ion
anglo-trak, koulu

ei. Karsibor Yemn
trak, koulu, POL

ee. Swinouja Yemn x
anglo-trak, koulu, POL