Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tairona Yemn

Tairona Yemn ”Taira” (rek.nro VH24-020-0004)
ruunikko 157 cm, tersk, tamma
synt. 06.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Taira on luonteeltaan oikea unelmaratsu. Se nauttii kovasti yhdessä touhuamisesta, oli se sitten kilparadalla suorittamista tai metsässä maastakäsitellen vaeltelua. Taira käyttäytyy hyvin tilanteessa kuin tilanteessa ja tykkää myös lasten kanssa toimimisesta. Helppo yhteistyökumppani niin hoitaessa kuin ratsastaessa, yrittää aina tehdä parhaansa ja kuuntelee ratsastajaa tai hoitajaa tarkalla korvalla. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Ei kuumu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Luka Vovk, Unsplash.

Kilpailutulokset

Taira kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Kanal Zenif
tersk, esteet, POL

e. Malavarnja
tersk, esteet, RUS

ii. Gustajie
tersk, esteet, RUS

ie. Englerta RUS
tersk, esteet, RUS

ei. Dom Ratšev
tersk, esteet, RUS

ee. Ivolgin Juliana
tersk, esteet, RUS