Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tarnowa Yemn

Tarnowa Yemn ”Tarna” (rek.nro VH22-039-0008)
ruunikko 165 cm, budjonny, tamma
synt. 09.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Tarna on luonteeltaan tammamainen ja oman arvonsa tunteva hevonen. Se kiintyy ja luottaa omiin tuttuihin hoitajiinsa, mutta uusia ihmisiä kohtaan se on varautunut. Hoitaessa kannattaa varata etenkin takajalkoja. Ratsastaessa Tarna on melko reipas ja työteliäs. Se saattaa hyppiä välillä tammamaisesti ja säpsyy helposti. Tarna ei myöskään halua vieraita hevosia lähelleen. Esteillä alkaa nopeasti hyppimään ja kieltämään. Maastoon mieluiten kaverin kanssa, yksin Tarna on varsin rauhaton.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ734522%
KRJ12208339%

Jälkeläiset

17.04.2024 ori Darovej Yemn (i. Davis Yemn)
12.06.2023 tamma Odyssey Yemn (i. Wysoko Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Dreamhack
budj, koulu

e. Darnitsa Tern
budj, koulu, GER

ii. Gandalf Dnok
budj, laukat, RUS

ie. AER Anastassija
budj, koulu, RUS

ei. Terner
budj, kenttä, RUS

ee. Malenetsa
budj, koulu, RUS