Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tawarhat Ree

Tawarhat Ree ”Tawa” (rek.nro VH22-003-0222)
rautiaankimo 148 cm, arabi, tamma
synt. 01.11.2022, katso ikä
kasv. Miltsu (VRL-05564), Breawa 
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 100 cm

Tawa on luonteeltaan melko ujo ja omillaan viihtyvä tamma. Arkuuden vuoksi tammaan täytyy tutustua hitaasti ja osoittaa luottamusta ennen läheisempää käsittelyä. Huonoina päivinä Tawa ei kaipaa karsinaansa ketään ja saattaa osoittaa mieltään esimerkiksi töihin lähdössä. Ratsastaessa Tawa on nöyrä, mutta melko säpsy erilaisille rasahduksille tai luonnon äänille. Reipas lyhyt askellus ja erittäin innokas hyppääjä. Erikoisesteet jännittävät välillä ja keskittyminen voi joskus mennä radan ulkopuolisten asioiden tuijottamiseen ja varautumiseen. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1194842%
KRJ1152759%

Jälkeläiset

13.02.2024 tamma Tiwanaku Yemn ox (i. Jacqual al Wim ox

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Thawrat Zayd
ox, kenttä

e. Tajmid al-Qamar
ox, matka, EGY

ii. Tarawino
ox

ie. Zadyvia
ox

ei. Amir al-Azraq
ox

ee. Fanila al-Aswad
ox