Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tingri Yemn

Tingri Yemn ”Tingri” (rek.nro VH23-083-0005)
hiirakko 147 cm, criollo, tamma
synt. 16.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Tingri on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Tingrillä on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä Tingri sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Tingrin paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-11983. 

Kilpailutulokset

Tingri kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Dabrow Yemn
cri, esteet, POL

e. Petronelle DLH
cri, esteet, USA

ii. Promesa Me Trae
cri, esteet, ARG

ie. Qualicho Luna
cri, esteet, ARG

ei. Rígor Mortis
cri, western, ARG

ee. Pie Bocanada
cri, western, ARG