Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tiwanaku Yemn ox

Tiwanaku Yemn ox ”Tiwa” (rek.nro VH24-003-0051)
rautiaankimo 150 cm, arabi, tamma
synt. 13.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 110 cm

Tiwa on luonteeltaan kiltti, mutta aika arka tamma. Se viihtyy parhaillaan omien tarha- ja laidunkavereiden kanssa, eikä mielellään jää mihinkään yksin. Hoitaessa Tiwa tarkkailee paljon hoitajansa tekemisiä, mutta käyttäytyy nätisti ja seisoo lähinnä paikallaan. Ratsastaessa Tiwa on kuuliainen ja herkkä, mutta melko säpsy. Sen keskittyminen herpaantuu helposti ja jokainen räsähdys tai yllättävä tapahtuma saa sen tutkimaan koko ympäristöään. Varma hyppääjä. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Tiwa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Jacqual al Wim ox
ox, koulu, USA

e. Tawarhat Ree
ox, esteet

ii. Jafar al Sharik
ox, koulu
KTK-III

ie. Yadira al Alayka
ox, koulu

ei. Thawrat Zayd
ox, kenttä

ee. Tajmid al-Qamar
ox, matka, EGY