Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Toltec Yemn

Toltec Yemn ”Tolte” (rek.nro VH24-039-0006)
rautias 164 cm, budjonny, ori
synt. 14.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Tolte on luonteeltaan energinen, mutta kiltti ori. Se saattaa kokeilla pientä ratsastajaa aluksi ja orille pitää tehdä heti selväksi, kuka on pomo. Hoitaessa kiltti, pyörii vähän ja saattaa olla yliutelias. Esteillä toimii parhaiten. Ketterä estetykki, joka kaahaa koko radan minkä jaloistaan pääsee, silti pudottamatta tai perääntymättä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Tolte kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Linowek Yemn
budj, esteet, POL

e. Stefanowa Yemn
budj, esteet, POL

ii. Perzyny Yemn
budj, esteet, POL

ie. Milowa Yemn
budj, koulu, POL

ei. Priton Zevitsh
budj, esteet, RUS

ee. Priton Rosnatsa
budj, esteet, RUS