Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Torule Yemn

Torule Yemn ”Torule” (rek.nro VH21-100-0033)
musta 172 cm, wielkopolski, ori
synt. 07.10.2021, 2-vuotias
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Torule on luonteeltaan älykäs ja tottelevainen ori. Sopii hyvin lajiin kun lajiin, tekee aina parhaansa, oli tilanne mikä hyvänsä. Hoitaessa oikein kuuliainen. Ratsastaessa reipas ja melko herkkä avuistaan. Ei kokeile ratsastajia, vaan selässä oleva on aina pomo, on siellä kuka tahansa. Parhaimmillaan esteillä, missä on rauhallinen, mutta ketterä. Ei kiellä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta AK.

Sukutaulu

i. Kawalarz Ion
wielk, esteet 

e. Pantera di Sierra
anglo-trak, koulu, ITA

ii. Kawaler GA
wielk, esteet

ie. Trotzcata GA
wielk, kenttä

ei. Panteon
trak, koulu, RUS 
KTK-II

ee. Vendetta xx
xx, kenttä, GBR

Jälkeläiset

Torule on käytettävissä jalostukseen.
Astutuspyynnöt sähköpostiin zack.virtual@gmail.com

ei vielä jälkeläisiä. 

Kilpailutulokset

Merkitään vain sijoitukset (0/50).