Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Totonac Yemn

Totonac Yemn ”Toto” (rek.nro VH24-015-0005)
mustanruunikko 165 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 27.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Toto on luonteeltaan melko itsepäinen ori, joka sopii parhaiten kokeneiden hoitajien ja ratsastajien käsiteltäväksi. Totossa on aika paljon energiaa, joka saattaa näyttäytyä jyräämisenä ja ryöstämisenä. Toto kuumuu melko nopeasti ja esittää mielellään lähellä oleville tammoille. Kärsivällisyyttä ja tahdonvoimaa siis tarvitaan. Esteillä kuumuu nopeasti, jolloin keskittyminen saattaa herpaantua ja näkyä lähinnä pukkeina ja hyppimisenä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Toto kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

noin 6-polvinen suku

i. Karpacz Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Gishtoma Namys
RBSH, esteet, SPA

ii. Zapatron Ion
budj, esteet

ie. Priton Eqlitanya
RBSH, esteet, RUS

ei. Genrikh Namys
RBSH, kenttä, SPA

ee. Namys Toma
RBSH, kenttä, SPA