Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Translation Yemn

Translation Yemn ”Trala” (rek.nro VH23-021-0356)
rautias 165 cm, trakehner, tamma
synt. 11.12.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Trala on luonteeltaan energinen tamma, joka sopii parhaiten vauhtia rakastavalle hoitajalle ja ratsastajalle. Tralan energia ei meinaa koskaan loppua – tarhassa se pomottaa ja vahtii muita, karsinassa pyörii ja tutkii uteliaana taskuja ja ratsastaessa paahtaa hiki hatussa. Tamma on myös tunnettu tavoistaan karata karsinasta, joten oven kanssa on oltava tarkkana. Erinomainen estehevonen, joka käyttäytyy hyvin kisapaikoilla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

Trala kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Rowandell Sidoro
trak, esteet

e. Czarna Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Aserdahl
trak, koulu, GER

ie. Schneewittchen
trak, esteet

ei. Tycznie Zapisane
wielk, koulu, POL

ee. Starozytny Las
malo, koulu, POL