Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Trampers Ree

Trampers Ree ”Trami” (rek.nro VH22-006-0243)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 28.08.2022, katso ikä
kasv. Miltsu (VRL-05564), Breawa 
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Trami on luonteeltaan rauhallinen ja tyytyväinen tamma. Se tottelee kiltisti ja helposti ketä tahansa uutta hoitajaa hoitajan koosta huolimatta. Karsinassa se seisoo kuin tatti ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet ongelmitta. Ratsastaessa Trami koittaa aluksi laiskotella ja kesäisin yrittää mieluusti päästä nurmikkoon kiinni. Vaatii topakkaa ratsastajaa, joka jaksaa ajaa sitä eteenpäin. Varma ratsu, joka ei säikähtäisi edes pommia. Esteillä loppuu helposti vauhti kesken, koulukentällä omimillaan, jos ratsastaja saa tammaan vauhtia päälle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ631464%
KRJ10125937%

Jälkeläiset

23.11.2023 tamma Intresse Yemn xx (i. Kartno Yemn xx)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Twisted Transistor
xx, kenttä, GBR

e. Ghost Division
xx, koulu, GBR

ii. Battleflag
xx

ie. Afraid of Lover
xx

ei. Counterfeit
xx

ee. Law of Life
xx