Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tuchorza Yemn

Tuchorza Yemn ”Tuca” (rek.nro VH22-015-0024)
ruunikko 163 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 01.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Tuca on luonteeltaan melko tammamainen ja oman arvonsa tunteva. Ei pidä yhtään vieraista ihmisistä tai hevosista, pääasiassa annetaan hoidettavaksi vain omalle hoitajalleen. Ratsastaessa melkoinen säpsy, näkee myös omia mörköjään. Ei koskaan yksin maastoon. Kauniit liikkeet, jos ratsastaja osaa niitä tarpeeksi vaatia. Usein radalla suoritus menee pilalle liian stressin takia. Rakastaa myös uittamista, kuljetus vaikeaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1353551%
KRJ173216031%

Jälkeläiset

05.09.2023 tamma Bliss Yemn (i. GW Fawcett)

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Sierra Leone Ion x
x, koulu

e. Wolina Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Luceon Ion x
x, koulu

ie. Singapore Ion x
x, yleis

ei. Vermyal Yemn
RBSH, koulu, POL

ee. Priton Eqlitanya
RBSH, esteet, RUS