Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Tuplice Yemn x

Tuplice Yemn x ”Tupla” (rek.nro VH22-034-0072)
mustankimo 156 cm, angloarabi, tamma
synt. 12.11.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Tupla on luonteeltaan kiltti, mutta aika arka tamma. Se viihtyy parhaillaan omien tarha- ja laidunkavereiden kanssa, eikä mielellään jää mihinkään yksin. Hoitaessa tamma tarkkailee paljon hoitajansa tekemisiä, mutta käyttäytyy nätisti ja seisoo lähinnä paikallaan. Ratsastaessa Tupla on kuuliainen ja herkkä, mutta melko säpsy. Sen keskittyminen herpaantuu helposti ja jokainen räsähdys tai yllättävä tapahtuma saa sen tutkimaan koko ympäristöään. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ19178542%
KRJ1453063%

Jälkeläiset

23.12.2023 tamma Inventing Yemn x (i. Walewice Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Emu Wars
ox, esteet

e. Nichol’s Luminance
x, esteet

ii. Vatrer ox
ox, laukat

ie. Eawrina ox
ox, laukat

ei. Gramman INM
x, laukat

ee. Masgar Shega x
x, laukat