Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Atypical Yemn x

Atypical Yemn x ”Typa” (rek.nro VH23-034-0069)
musta 158 cm, angloarabi, tamma
synt. 28.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Typa on luonteeltaan erittäin kiltti ja rauhallinen tamma. Sopisi hyvin vaikka ratsastuskouluun. Kaikkien käsiteltävissä ja ratsastettavissa. Rauhallinen ratsastaa, maastossa pomminvarma. Sopii hyvin joukon johtajaksi. Esteillä parhaimmillaan, missä ottaa hypyt varmasti ja rauhallisesti. Ei pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-00139.

Kilpailutulokset

Typa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Budy Yemn x
x, esteet, POL

e. Hamera Yemn x
x, esteet, POL

ii. Sikiyn
ox, koulu

ie. Sangria 51
xx, esteet

ei. Hawtafa
ox, esteet

ee. Nichol’s Luminance
x, esteet