Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Unin Yemn xx

Unin Yemn xx ”Uni” (rek.nro VH22-006-0017)
ruunikko 161 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 04.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Uni on luonteeltaan oikein kiltti, koko perheen suosikki. Tamma on aina valmiina lähtemään korvat hörössä töihin. Sopiin mainiosti niin kouluun, esteille, kun kenttäänkin. Aikaisemmin toiminut myös ratsastuskoululla tuntihevosena. Unin suosikkipäivä on reipas maastolenkki kavereiden kanssa hiekkamontuilla kiipeillen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Uni kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. VV Norris xx
xx, esteet, POL

e. Theory Of Change
xx, koulu, GBR

ii. Sandy Say xx
xx, esteet, GBR

ie. Revion Holly xx
xx, esteet, GBR

ei. Theory Of Numbers
xx

ee. Changeable
xx